THE MAGIC OF SOUNDS PROJESİ

THE MAGIC OF SOUNDS

Projemizin amacı, özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere müziği sevdirmek, yaratıcılıklarını geliştirmek ve müzikal yeteneklerini geliştirmelerini sağlamaktır. Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin ilgisini çekebilmek için müzik ve oyun becerilerini birleştirerek duygu ve düşüncelerini ifade etme ve çeşitli müzik aletlerini kullanmalarına olanak sağlama. için bir ortam yaratmaktır. Müzik öğretiminde geleneksel öğretim yöntemlerinden uzaklaşarak, aktif öğrenme yaklaşım ve yöntemleriyle; Projemizin amaçlarından biri de özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin ritim duygusunu, yaratıcılığını ve özgüvenini artırmak, beden dilini kullanarak doğaçlama ve orf becerileri kazandırmaktır.

Projemizin Adı: The Magic Of Sounds

Projemizin Ortakları:

Zeynep BOZKUŞ

Projemize Türkiye'den Ortak Olan Okullar:

BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu

Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Okulu-ORDU

Projemize Yurtdışından Ortak Olan Ülkeler:

Polonya

Romanya