OKULUM TEMİZ PROJESİ

Okulum Temiz Projesi Kapsamında 21/09/2020 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Tetkik Görevlisi Şahbender KORKMAZ tarafından denetleme işlemi yapılmıştır.

22.09.2020 1169

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başvurumuz öncesi  "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetler, eylem  planları, talimatlar ve eğitimler yerine getirilmiştir.